joi, 12 august 2010

hidratare la puterea H2O

Unul dintre aspectele cele mai importante ale unui proces de slabire care să dea şi rezultate este hidratarea. Acesta este un cuvânt magic care trebuie să le gâdile urechile şi celor care vor să ducă un stil de viaţă sănătos. 
N-o sa va înnebunesc cu deja clasicul "Trebuie consumaţi doi litri de lichide pe zi", dar subliniez că dintre toate lichidele APA este number one. 

nu sucuri aşa zis naturale, nu sucuri sintetice, pentru că toate acestea au un mare adaos de zahăr (pe lângă altele) criminal pentru organism. Tocmai de aceea primul pas spre un corp frumos şi sănătos este acela de a înlocui "sinteticalele" de băut, cu apă, ceaiuri fără zahăr sau cu sucuri naturale preparate în casă, ca să ştie fiecare ce bea. 

Eu una, prefer apa slab mineralizată, cea verde, la bidoane de 5 litri şi ne-am obişnuit toţi cei de-ai casei atât de bine cu ea, încât nu ne mai imaginăm viaţa fără. Pe lângă asta, pentru a o face mai atrăgătoare, îmbogăţesc lichidul cu câţiva stropi de suc de lămâie. Aşa nu mi se mai pare o apă seacă, fără Dumnezeu, ci una perfectă pentru băut.în cantităţi cât mai mari. :)

Un comentariu:

  1. Poate o sa dea roade dar nu destul , degeaba bem noi apa daca nu facem si sport :)

    RăspundețiȘtergere